Известие

Collapse
No announcement yet.

Всичко за Alfa Romeo 149 (Giulietta)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
    49 000 лв за 2.0 дизел спрямо 53 000 за четирилистната детелина?!?! за Жулита?!?!? няма как да очакват някой да им купи колата на тези цени. Изобщо не са конкурентни за класа си. Това са си цени на 159-ка. Адски съм разочарован. Тази кола си заслужава само в най-наточената версия. Да не говорим колко е постна дори в дистинктив нивото. Тъпо. За пореден път.
    ALFA ROMEO GIULIETTA 2,0 JTDm-48 490 лв.
    OPEL ASTRA I SPORT AT6 2.0 CDTI-43 801 лв.

Фрапантната разлика от почти 5 хиляди, няма как да не ни направи лошо впечатление, разбира се и то с пряк конкурент като новата Астра!!!
    Нормално е да сме ядосани, бесни и тотално разочаровани от поредния неконкурентоспособен епизод на сагата "Алфа си отива"!

п.п. Като имате в предвид, че Астра се предлага и в още 2 разновидоности с тоя мотор ENJOY & COSMO, най-евтината от които за 37 679 лв., a гъвкавостта на Алфа се изчерпа, само в един-единствен вариант за 48 500...срам!!!
    Last edited by ЗМЕЯ!; d.m.y г., 21:49.
    SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
    SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
    SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

• Пак ревем...
      Пак нещо не е наред.....
      Имаме прекалено високи изисквания,дори по-големи от тези на потенциалните клиенти на тази кола....
      Все кусури мамка му....
      Сякаш и 30 да беше щяхме да си я купим.....
      Не помня 156 на какви пари бяха като нови,ама Либрите стигаха до 60-70,та ФИАТ ги боли за вашето мрънкане.
      Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

• Баце, Либра не е е ли Е клас... за него 70к не са много?
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
          Колкото и да ми давате отрицателни репутации - това не е истинска Алфа. Няма спортен дух. Няма какво да те грабне. Няма нищо уникално. Просто една раздута малолитражка. И на фона на тия цени - нищо добро не можем да чакаме.
          Точно толкова истинска Alfa си е, колкото и всички останали от 20+ години насам.
          Това, че нас не ни кефят фаровете, не ни е достатъчно бърза или пък ни е скъпа си е съвсем наш проблем.

Според мен не е лоша колата. Вярно, по-скъпа е от пряката конкуренция, ама нали все искаме Alfa Romeo да е нещо повече от конкуренцията, ами ето - по-скъпа е.

Дори смятам, че не е и скъпа, гледайки топ модела - Renault Mеgane RS е същите пари като QV-то.
          Въпрос на предпочитания, кое ще избере човек.
          Last edited by Fear; d.m.y г., 19:02.
          Alfa Romeo 166 3.0 V6
          Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Колата е супер, на мен много ми хареса ))
            sigpic

Comment

• Къде пише че алфа трябва да е евтина или да е като другите
              Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
              ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
              Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                Точно толкова истинска Alfa си е, колкото и всички останали от 20+ години насам.
                Това, че нас не ни кефят фаровете, не ни е достатъчно бърза или пък ни е скъпа си е съвсем наш проблем.

Според мен не е лоша колата. Вярно, по-скъпа е от пряката конкуренция, ама нали все искаме Alfa Romeo да е нещо повече от конкуренцията, ами ето - по-скъпа е.

Дори смятам, че не е и скъпа, гледайки топ модела - Renault Mеgane RS е същите пари като QV-то.
                Въпрос на предпочитания, кое ще избере човек.

Няма спортен дух. Няма какво да те грабне. Няма нищо уникално.

[/QUOTE]Това не може да се каже за 155, 156, 164, 166, 145, ГТВ, 159, Брера ... сигурно пропускам някоя.[/QUOTE]
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Колата за класа си си е екстра... само фаровете и са недомислени малко, но и 147 преди фейса е странна, 166 и тя.
                  Има добра гама мотори (макар малолитражни) от слаботелесни за начинаещи до над 200 к.с. което за Б клас е предостатъчно.
                  Интериора поне на снимки (за съжаление не мога още да я видя на живо) изглежда добре.
                  Само ми е странна ценовата политика (Б клас на цената на Ц от същата марка) но както някой спомена по-горе - логиката може да е същата като тая според което телефон може да струва *2 първите 6 месеца.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                    Няма спортен дух. Няма какво да те грабне. Няма нищо уникално.

Това не може да се каже за 155, 156, 164, 166, 145, ГТВ, 159, Брера ... сигурно пропускам някоя.
                    За да твърди такова нещо човек, би трябвало да е карал поне половината от тези автомобили, както и новата Julietta.

Аз за духът й нищо не мога да кажа, не и преди да съм я карал.
                    Alfa Romeo 166 3.0 V6
                    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от Zmeycho Покажи съобщение
                      ALFA ROMEO GIULIETTA 2,0 JTDm-48 490 лв.
                      OPEL ASTRA I SPORT AT6 2.0 CDTI-43 801 лв.

Фрапантната разлика от почти 5 хиляди, няма как да не ни направи лошо впечатление, разбира се и то с пряк конкурент като новата Астра!!!
                      Нормално е да сме ядосани, бесни и тотално разочаровани от поредния неконкурентоспособен епизод на сагата "Алфа си отива"!

п.п. Като имате в предвид, че Астра се предлага и в още 2 разновидоности с тоя мотор ENJOY & COSMO, най-евтината от които за 37 679 лв., a гъвкавостта на Алфа се изчерпа, само в един-единствен вариант за 48 500...срам!!!
                      да, и двете коли се водял клас Ц
                      но от Ц до Ц има разлика
                      Астрата е от класа на Браво

----------------------------
                      FIAT Bravo във Facebook

Comment

• Не са ли Б клас... що ли си мисля, че малък градски хеч си е чист Б клас?

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                          Не са ли Б клас... що ли си мисля, че малък градски хеч си е чист Б клас?
                          Моделите на Фиат от край време са малко странно позиционирани.
                          Виж например Делтата,сравняват я с А3,обаче тя е някъде между А3 и А4.Наистина единствения Хечбек до момента в който се чувствам по-добре на задните седалки отколкото отпред

Според мен цената не се определя от класа на автомобила,а от пазара.Вярно високата цена малко противоречи на "кризата",но не подценявайте Фиат.Може би Алфа малко по-малко се превръща в бутиково бижу вместо в конкурент на Голф.

И повярвайте,фирмата разполага с цели екипи от анализатори ,които много по-добре могат да оценят към кого да насочат автомобила,отколкото ние тук гледащи през изкривения поглед на нашия пазар....
                          Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

• клас Ц е автомобила
                            Аурис, Голф, Меган, Браво, Делта, Жулиета, БМВ1, Ауди А3;
                            като естествено най-големите мотори със съответното оборудване от Ц са на цената на най-евтините от Д; тук е позиционирана Жулиета

Б са по-малките коли - Фиеста, Поло, Гранде Пунто
                            Д са по-големите - 159, Ауди А4, БМВ 3

----------------------------
                            FIAT Bravo във Facebook

Comment

• Хм... аз едно време други неща бях чувал (не за Фиат, изобщо)
                              А - Мини, МиТо, Поло, Ипсилон
                              Б - 147, Голф, Делта, Астра
                              Ц - 159, Пасат, БМВ3
                              Д - 166, БМВ5, Тезис

Но може да са ги сменили от тогава де

Comment

• Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
                                Пак ревем...
                                Пак нещо не е наред.....
                                Имаме прекалено високи изисквания,дори по-големи от тези на потенциалните клиенти на тази кола....
                                Все кусури мамка му....
                                Сякаш и 30 да беше щяхме да си я купим.....
                                Не помня 156 на какви пари бяха като нови,ама Либрите стигаха до 60-70,та ФИАТ ги боли за вашето мрънкане.
                                Ами да - ако беше 30 000 щях да я купя и то веднага. Чакам модела от няколко години за да сменим 147-цата. С тези цени и оборудване, обаче, диретно се насочвам към друга марка. Няма как да си купя по-малка кола с по-малко екстри на цената на 159-ката!!! Няма! Да не говорим, че и дизайна на колата не ме грабва (което си е лично мой проблем). От чисто пазарна гледна точка това предложение е самоубийство. За 2009 г са продадени 29 алфи, а от началото на тази година са продадени 15. Общо това прави 44 коли на за почти две години. Само за Сравненение фиат имат 482 коли за 2009, а опел около 2200. Бутиково?!?!? Кое име бутиковото? Качеството? Мощта? Разходите за поддръжка? Ами прословутата 5 годишна гаранция? какво стана с нея?!!?? Истната е, че колкото и да са хубави колите политиката на сегашния вносител убива всички плюсове на марката.
                                Last edited by bouncer; d.m.y г., 11:01.
                                няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Working...
                                X